Publicitat
Publicitat

La Cabeca, més a prop de fer-se realitat

La cònsol menor d'Encamp, Esther París, concreta que un cop finalitzi el termini d'informació pública de l'impacte ambiental, i si no hi ha al·legacions, es podrà tirar ja endavant els treballs per a la urbanització de la parcel·la, amb els vials i els corresponents serveis

El projecte de la Cabeca continua endavant i un cop finalitzi el termini d'informació pública de l'impacte ambiental, i si no hi ha al·legacions, es podrà tirar ja endavant els treballs per a la urbanització de la parcel·la, amb els vials i els corresponents serveis, tal com concreta la cònsol menor d'Encamp, Esther París. Els terminis, però, en què aquesta urbanització tiri endavant dependrà, tal com recorda París, de la voluntat dels impulsors, ja que seran ells qui marcaran "els tempos". Els documents sobre aquest projecte es poden consultar a les dependències del Departament d'Obres Públiques del Comú d'Encamp i el període per poder-hi fer al·legacions conclourà a finals d'aquest mes d'agost.

El projecte de la Cabeca va ser aprovat pel Comú d'Encamp el febrer del 2015 destacant que podria ser una font d'ingressos important per a la parròquia i també per a la creació de llocs de treball. El projecte impulsat per la promotora Els Arbres de la Tardor, que ha estat adquirida per Criteria Caixa, consisteix en una urbanització que inclourà oci, comerç i zona residencial en un espai de 155.000 metres de superfície tot just a tocar de la boca est del túnel dels Dos Valires.