Publicitat
Publicitat

Detenen un home per agredir un veí amb una porra

Aquesta detenció forma part de les cinc que s'han produït durant la setmana del 25 al 31 de maig

La Policia va detenir el passat dilluns un resident francès de 48 anys per presumptament haver agredit un altre home amb una porra per un conflicte veïnal. Aquesta detenció forma part de les cinc que s'han produït durant la setmana del 25 al 31 de maig.

La Policia va detenir el passat dilluns al resident francès al Pas de la Casa com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. Els agents van ser requerits per un conflicte veïnal en què el detingut hauria agredit amb una porra de fusta un altre home i li hauria causat una ferida sagnant al cap.

El mateix dilluns la Policia va detenir un resident portuguès de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència, per la seva implicació en un atropellament mortal a un home de 77 anys.

Les altres tres detencions efectuades la setmana passada corresponen a tres persones que superaven els límits d'alcoholèmia permesos. La primera es va produir el dijous a un andorrà de 57 anys, amb una taxa de 2,07 g/l, en ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació. L'endemà es va detenir un resident portuguès de 47 anys, amb una taxa de 4,54 g/l, després de veure's implicat en un accident amb danys materials.

Finalment, aquest diumenge es va detenir un andorrà de 21 anys, amb una taxa d'1,02 g/l, així com a presumpte autor del trencament d'una suspensió judicial del permís de conducció, i un delicte contra la funció publica, ja que en ser controlat va marxar corrent desobeint les ordres dels agents.