Detenen una dona i sis homes a la vall d’Incles amb 2.160 paquets de tabac

La policia deté un total de 24 persones durant la darrera setmana

La policia va detenir la setmana passada a Canillo una dona i sis homes no residents d’entre 24 i 47 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic. Efectius de la duana andorrana van controlar dos vehicles que es trobaven a la vall d’Incles, ja que en un dels quals s’hi van trobar 2.160 paquets de tabac.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 24 persones durant aquesta darrera setmana (del 20 al 26 de maig). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (15).

Pel que fa a detencions amb violència domèstica, cal destacar la detenció aquest cap de setmana a Andorra la Vella d’un home no resident de 49 anys, com a presumptes autor d’un delicte contra la integritat física i la llibertat en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits per una presumpta agressió del detingut a l’exparella, que li hauria proferit amenaces de mort i amb una actitud violenta l’hauria agafat fortament dels cabells.

A més, la policia ha detingut a la Massana també aquest cap de setmana un home resident de 27 anys, com a presumptes autor d’un delicte contra la integritat física i la llibertat en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits per un discussió de parella, en què el detingut hauria tingut una actitud molt agressiva envers la seva companya, ja que la va agafar fortament pels canells i el coll, i li va proferir una empenta i la va amenaçar verbalment.

Per últim, també aquest cap de setmana, el cos d’ordre ha detingut a Andorra la Vella un home resident de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, per una agressió en un aparcament públic d’Andorra la Vella, on el detingut, després d’un disputa amb el seu germà, li hauria ocasionat una ferida sagnant al cap.