Detingut un home per maltractar a la seva parella i la filla menor d'ambdós

L'agressor presentava símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol

Als volts de les tres de la tarda del passat dijous, la policia va detenir al seu domicili, situat a Andorra la Vella, un home resident de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. El Cos va ser requerit per una desavinença conjugal, que va derivar en una agressió per part de l'home envers la seva parella i la filla menor de tots dos, menor d'edat. L'agressor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Aquesta és una de les 23 detencions que la policia ha efectuat durant la darrera setmana.

En l'àmbit de la salut pública, el passat dimarts el Cos de Policia va detenir tres homes de 29, 37 i 48 anys en un control de vehicles d'Escaldes-Engordany per possessió de 7,1 grams de cocaïna. Al mateix control, el conductor va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar. Al seu torn, també es va detenir un home no resident de 51 anys quan intentava accedir al país per la frontera del riu Runer amb 0,7 grams de cocaïna.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la setmana passava van ser detinguts sis homes, amb edats compreses entre els 24 i els 51 anys. Tots ells superaven la taxa permesa d'alcohol en sang, amb resultats d'entre 1,07 g/l i 2,48 g/l. La policia va detenir dos d'ells en accidents amb danys materials, tres en controls rutinaris i un en el marc de la campanya de controls a les vies andorranes.

A més, també es va detenir dos homes com a presumptes autors d'un delicte de maltractament en l'àmbit domèstic, arran d'una desavinença familiar entre germans que va derivar en una agressió, i un home de 18 anus com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili, en accedir a l'interior d'un domicili d'Escaldes-Engordany sense el consentiment de la mare. En el comunicat també consten sis detencions en el marc de les festes majors de Sant Julià de Lòria i d'Andorra la Vella.