Publicitat
Publicitat

Detingut un resident per incomplir una condemna a Espanya per un delicte sexual

L'home roman al Centre Penitenciari a l'espera de ser extradit a Espanya

La Policia va detenir la setmana passada 27 persones, entre les quals destaca la detenció d'un resident de 45 anys, per part del Grup de Cooperació Internacional (OCN INTERPOL), arran d'una reclamació de l'Audiència Nacional de Madrid, com a pròfug d'un delicte contra la llibertat sexual, pel qual va ser condemnat a catorze anys i sis mesos de presó, l'home va ser traslladat al Centre Penitenciari on encara roman a l'espera de la seva extradició a Espanya. A més, van arrestar aquest diumenge a Encamp, un resident de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, després d'intentar un avançament amb risc de col·lisió frontal amb un vehicle oficial de la Policia.

També cal destacar l'arrest de quatre homes no residents de 31,30,25 i 24 anys, aquest dissabte al Tarter, per possessió d'estupefaents (cocaïna, speed, haixix i marihuana). Paral·lelament, també van ser detinguts dos homes residents de 27 i 28 anys a Escaldes, per consum de cocaïna a la via pública.

D'altra banda, aquest dissabte també van ser controlats un home i una dona no residents de 32 i 44 anys, com a presumptes autors d'un robatori en un centre comercial d'Andorra la Vella, per la sostracció de tres peces de roba per valor de 983 euros.

Així, mateix, els agents també van detenir divendres, a Andorra la Vella, un resident de 55 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en agredir la seva parella causant-li una lesió als ossos del nas.

A més, durant aquesta setmana els agents de l'ordre han dut a terme 16 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, tots ells controlats per donar positiu en el control d'alcoholèmia.