Quatre temptatives i un furt a pisos a Santa Coloma

En la sostracció consumada l'autor o autors es van endur objectes de valor

Fins a quatre temptatives de furt i un altre de consumat en domicilis situats a la zona del Cedre han estat registrats entre divendres i dissabte de la setmana passada, tal com ha informat la policia. Segons ha pogut saber l’ANA, en un dels habitatges l’autor o autors de les sostraccions van entrar durant el dia (el dissabte), aprofitant que la persona, el treballador d’un comú, era fora i tot i que no van tocar pràcticament res, segons les mateixes fonts, sí que es van endur objectes de valor i diners. Per accedir al pis l’autor o autors haurien forçat el pany.

Els altres quatre intents haurien tingut lloc divendres també a la zona del Cedre, a prop de l'empresa Lleixiu l’Andorrana, en un mateix bloc de pisos que compta amb portera però a on el lladre o lladres haurien accedit evitant ser vistos.

Tal com han informat des de la policia, s'ha obert una línia d'investigació per esbrinar l'autoria d'aquests fets i assenyalen que tot i que encara és prematur poder-ho afirmar al cent per cent, tot apuntaria que el patró delinqüencial no és el mateix en aquest cas que en els furts que hi va haver durant els dies de Carnaval a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. D'aquesta manera, es descartaria, inicialment, cap vincle entre els fets ocorreguts aquest cap de setmana i els del març.

Des del cos d'ordre es recomana a la ciutadania prendre certes mesures preventives com ara tancar la porta amb clau, també en els edificis tancar les portes, i si hi ha sistemes de seguretat, activar-los.