Publicitat
Publicitat

Ensurt a Prada Ramon per l'avís de dues maletes sospitoses

Els TEDAX han acordonat la zona fins que han comprovat que no contenien cap material perillós

Els veïns del carrer de l'Aigüeta i de la Sardana, de la zona de Prada Ramon d'Andorra la Vella, han patit un ensurt aquest divendres a la nit, després de detectar una maleta abandonada a la cantonada del carrer de l'Aigüeta amb Pere d'Urg. Tal com marca el protocol, efectius del TEDAX han acordonat la zona per inspeccionar que no contingués cap material sospitós.

Minuts més tard, un veí ha alertat que al portal del número 16 del carrer de la Sardana també hi havia una altra maleta sense propietari, i després de fer les oportunes comprovacions, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat, han comprovat que tots dos equipatges eren buits.

Un dels testimonis, en José Luís, ha explicat que a les 21.30 hores ha sortit de casa i s'ha fixat en la maleta que hi havia a la cantonada, i que quan han tornat s'han trobat tot el dispositiu, moment en el qual ha avisat d'una segona maleta que hi havia en el portal de casa seva.

El carrer de l'Aigüeta s'ha reobert al voltant de les 22.30 hores i la Policia ha confirmat que tot ha quedat en una falsa alarma.