Publicitat
Publicitat

Èxit de la Nit Vivand amb un 9% més de visitants

El pic màxim d’afluència de visitants va ser entre les 19 i les 19.30 hores

La Nit Vivand del 2 de maig va registrar un 9% més d’afluència respecte al mateix esdeveniment celebrat l’1 de maig del 2014. Així ho ha fet públic aquest dimarts el Comú escaldenc en una nota en què assenyala que aquesta xifra s’ha obtingut a partir de les dades registrades pels censors de comptatge instal·lats a l’avinguda Carlemany.

El Comú recorda que a diferència de la Nit Vivand del maig del 2014, quan les accions de dinamització van començar a les 19 hores, en aquesta ocasió les accions i activitats de dinamització, tant del Comú com dels propis comerços, van començar a les dotze del migdia, fet que es veu reflectit en les estadístiques d’afluència. El pic màxim d’afluència va ser entre les 19 i les 19.30 hores.

El Comú ha valorat positivament l’adhesió d’un 80% dels establiments de la zona que van participar en el contingut de les vitrines que es van sortejar a darrera hora de la nit. Molts d’aquests establiments també van ser presents amb accions de promoció al carrer.

En quant a les accions organitzades per la corporació escaldenca, en destaquen el CIAM Lounge i com a novetat d’enguany la Silence Party que van congregar més de 1.000 persones. La plaça Santa Anna es va convertir en el punt dels tallers infantils per on hi van passar uns 300 nens i nenes.