Publicitat
Publicitat

Ferran Costa: "ha estat una situació gens agradable i inèdita"

Explica com ha viscut la nit després que les seves filles fossin prop de l'atemptat

El conseller general Ferran Costa ha viscut aquesta nit, que qualifica de "tensa" en primera persona, pels fets de Cambrils, quan cinc homes han atropellat i ferit set persones i la posterior mort dels presumptes atacants. Ell era a casa mirant les notícies de tot el que estava passant però les seves dues filles havien sortit a fer un gelat a la zona del passeig marítim on han succeït els fets i que es troba a escassos metres del domicili on la família passa les seves vacances. De cop, les nenes han començat a sentir trets i s'ha produït una estampida i les seves filles han aconseguit arribar a casa enmig del "pànic".

L'escena era de pànic, ja que hi havia molta gent cridant, ha relatat Costa, ja que en aquells moments les terrasses eren plenes "de gom a gom". Costa va intentar calmar les seves filles al mateix temps que buscava informació sobre què estava passant i llavors van veure que des de Protecció Civil es recomanava a les persones que es confinessin a casa. De sobte van començar a sentir helicòpters sobrevolant el poble i també cotxes de policia i sirenes. La nit ha estat complicada ja que es tracta d'una situació "gens agradable i inèdita".

Aquest divendres al matí el panorama era desolador ja que encara es podien veure, tal com ha comentat Costa, les taules parades de les terrasses que la gent va abandonar corrents davant dels fets. Malgrat encara a la zona del club nàutic hi havia molts mitjans de comunicació, la policia i els cadàvers dels suposats terroristes semblava que tornava la "normalitat" al poble i fins i tot veïns de la zona mostraven la seva "sorpresa" ja que hi havia qui no s'havia assabentat del que havia passat per l'hora en què es van produir els fets.

Etiquetes