Publicitat
Publicitat

La Festa del Poble d'Encamp coincideix aquest divendres amb la revetlla de Sant Joan

La celebració inclou activitats per a totes les edats fins aquest diumenge

Fent honor a la tradició, la parròquia d'Encamp celebra la Festa del Poble l'últim cap de setmana de juny. Amb activitats per a totes les edats, aquest divendres dia 23 es donarà per començada la festivitat amb el mercat Celta a la plaça Sant Miquel. La revetlla se celebrarà amb una cercavila, un espectacle de foc i l'encesa de la foguera de Sant Joan. També tindrà lloc la mateixa nit el sopar de solters i solteres i una actuació itinerant de la batucada. L'orquestra València serà l'encarregada de posar fi a la nit amb una actuació al Prat Gran d'Encamp.

El dissabte 24 serà el dia de l'esport amb un torneig de vòlei platja 2x2, una classe magistral de 'cycling' i el campionat de petanca al Prat Gran. Els infants i joves de la parròquia també tenen preparades activitats per ells com el Junglepark, la Interparroquial Race i una festa de l'escuma seguida de l'espectacle infantil TRRR3S. El dissabte acabarà amb el sopar de la Interparroquial Race i el tradicional sopar de gala al carrer major. La festa tancarà amb el ball de nit a la plaça del Consell i la Festa Fluor Led Party al Prat Gran.

Encamp conclourà la Festa del Poble el diumenge 25 amb campionats de tennis taula, ciclisme infantil i amb una actuació de l'Esbart de Sant Romà. Grau-Roig acollirà aquest any el Crash Car, que per primera vegada se celebrarà el mes de juny. A la tarda hi haurà havaneres, futbol de casats contra solters i, finalment, la festa acabarà amb una actuació dels Irish Corner que donaran pas a la Nit de les bruixes.