Fins a 1.910 persones opten pel vot per dipòsit en les eleccions a la CASS

La xifra representa un 150% d'increment respecte al 2014, quan van optar per aquesta modalitat 764 cotitzants

Fins a 1.910 persones han escollit ja els seus representants al consell d’administració de la CASS a través de la modalitat del vot per dipòsit. Cal recordar que el vot per dipòsit era possible des de dilluns 11 de juny i que el termini s’ha tancat aquest dimarts a les 13 hores. Aquesta participació és molt més elevada que la que es va aconseguir fa quatre anys, quan van optar per aquesta modalitat de vot 764 persones, amb la qual cosa l’increment ha estat del 150%.

Cal destacar que han estat els pensionistes el col·lectiu que ha optat per aquesta modalitat de manera més important, amb 708 vots, seguits dels assalariats amb 671. Pel que fa als empresaris i treballadors per compte propi, han votat per dipòsit 531 persones. Al llarg dels dies, i des de l’11 de juny, el volum de vots per dipòsit s’ha anat incrementant i cal destacar que va ser el dilluns 18 de juny quan la xifra va ser més important, amb 330 vots.

Aquests dimecres se celebren les eleccions i els votants podran exercir el seu dret de vot des de les 8 hores i fins a les 21 hores a l’edifici de la CASS. Els assalariats podran escollir entre un total de set candidatures, els empresaris entre dues i els pensionistes entre sis. Fins a un total de 66.133 persones poden votar en aquests comicis.