Publicitat
Publicitat

Grandvalira estrena temporada amb una trentena de pistes obertes

L'estació d'esquí andorrana ha inaugurat The Exceptional Tea Lounge Experience a Soldeu, el primer d'Europa

Malgrat el vent i la intensa boira, Grandavlira ha arrencat la temporada d'esquí amb una trentena de pistes obertes al públic repartides entre els sectors del Tarter, Soldeu, Grau Roig i el Pas de la Casa, aquest dissabte. El de Canillo i Encamp s'han mantingut tancats. Aquesta obertura ha representat entre 35 i 40 quilòmetres esquiables, dels 210 totals. “Tenim tot l'equip de màquines treballant, per consolidar la neu que ha caigut durant la nit i a primer hora del matí”, ha expressat Alfonso Torreño, director de Grandvalira. Segons s'apunta des de l'estació d'esquí al llarg de les últimes hores han caigut uns 40 centímetres de nou nova. 

Un cop estrenada la temporada, ara tots els esforços es centren en el pont de la Puríssima perquè es puguin obrir el 70% dels dominis esquiables i tots els sectors, inclosos aquells que aquest dissabte han estat tancats. Segons explica Torreños les expectatives de cara al proper pont són “molt bones”, ja que les xifres d'afluència de gent es calculen un 20% més que l'any passat, segons les reserves i previsions de compra de forfets a la taquilla. Grandvalira també espera incorporar uns 300 temporers més de cara al cap de setmana que ve. Actualment hi ha uns 1.200 treballadors i el personal total acabarà sent de 1.500 persones.

Pel que fa a Vallnord, aquest dissabte ha viscut el segon dia d'obertura i ho ha fet només amb l'accés a Pal Arinsal obert i amb 7 pistes disponibles. El fort vent, però sobretot la intensa nevada, han obligat a tallar l'accés a Ordino Arcalís, que aquest passat divendres si que va poder obrir les seves portes.

El primer Tea Lounge d'Europa en una estació d'esquí

Coincidint amb l'obertura de les pistes, Grandvalira ha inaugurat, aquest dissabte, el primer Tea Lounge d'Europa ubicat en una estació d'esquí, concretament al sector de Soldeu. The Exceptional Tea Lounge Experience, de la prestigiosa firma de te de Sri Lanka, Dilmah, és una de les novetats més singulars i trencadores d'aquesta temporada. Amb aquesta proposta, Grandvalira reforça la seva aposta per la restauració i apropa l'alta gastronomia als seus clients amb un nou concepte.

Al Tea Lounge by Dilmah s'hi podran degustar totes les varietats d'aquest te, així com batuts, infusions i una de les tendències que està revolucionant el sector, els 'tea cocktails', combinacions de te amb licors, ginebres i vodka's. L'oferta es completa amb els 'mocktails', combinats de te amb altres begudes sense alcohol.       

El nou espai gastronòmic de Grandvalira té capacitat per unes 100 persones i és un híbrid entre un 'tea lounge' i una fleca, ja que disposa d'obrador propi amb varietat de productes per acompanyar els tes. El local també disposa de pantalles on s'hi explica la filosofia i la producció de te a Dilmah, amb imatges de les seves plantacions.

La inauguració del Tea Lounge es suma a d'altres propostes gastronòmiques 'chic' de Grandvalira: l'Amèlie Experience, basada en la degustació d'ostres i xampany; el Vodka Bar; la terrassa del Clicquot Snow Club, per degustar productes d'alta gamma maridats amb xampany, i la selecció de plats típics de la gastronomia andorrana als restaurants del Pas de la Casa i Grau Roig, sota el segell de la Fundació Alicia, creada per Ferran Adrià.

 

Etiquetes