Publicitat
Publicitat

'Hi arribarem Andorra' adquirirà la tercera cadira de muntanya

El Rotary Club d’Andorra ha organitzat un dinar solidari en què s'han recaptat 3.500 euros a benefici de l'associació 'Hi arribarem'

El Rotary Club d'Andorra ha organitzat un dinar benèfic per recaptar diners a favor de l'associació 'Hi arribarem', entitat que treballa per facilitar que les persones amb discapacitat puguin gaudir de la natura facilitant-los-hi l’accés amb cadires adaptades especialment per a muntanya o neu.

Es tracta de la tercera edició del sorteig i ha reunit una seixantena de persones que han col·laborat adquirint tiquets de 30 o 60 euros per ajudar a la compra d'una nova cadira de muntanya.

El dinar, que l'ha assumit el mateix Rotary Club, s'ha celebrat al restaurant 120 i ha aconseguit al voltant de 3.500 euros, “aconseguirem els diners que costa la cadira”, ha assegurat el president de 'Hi arribarem', Didier Rusterucci. Una cadira d'aquestes característiques té un cost d'entre 3.000 i 3.500 euros, i l'associació ja compta amb dues.

Depenent del tiquet que han adquirit, els assistents han entrat en el sorteig d'ampolles de vi de qualitat.

Actualment, 'Hi arribarem' compta amb uns vuitanta voluntaris que col·laboren perquè les persones discapacitades puguin sortir a la muntanya i gaudir de la natura. Rusterucci ha assegurat que la gent d'Andorra “és molt solidària”.