Publicitat
Publicitat

L'Hermitage de Soldeu posa a prova els concursants de MasterChef

El programa de TVE emetrà demà el capítol gravat a l'hotel de Soldeu, on els concursants hauran de fer front al servei d'habitacions i a les bromes de Xavier Deltell i Luis Larrodera

Aquest dimarts La 1 de Televisió Espanyola emetrà un capítol de MasterChef, un dels programes més de moda actualment a Espanya, rodat a l'hotel Hermitage de Soldeu. Una setmana més, el jurat del programa posarà a prova als concursants, tot proposant-los nous reptes gastronòmics. Tal com ha donat a conèixer la productora del programa en una nota de premsa, en aquest capítol la chef Beatriz Sotero –amb una estrella Michelin- oferirà als concursants les claus de com elaborar diferents tipus de sopa.

A banda, els aspirants a chef també hauran de cuinar una 'quiche lorraine' i, sobretot, ser molt ràpids, ja que els ingredients passaran a tota velocitat per una cinta transportadora on, a més, també hi haurà els objectes personals que més aprecien i que el jurat els haurà robat prèviament.

Encara a la cuina, els concursants també hauran de demostrar la seva delicadesa tallant una joia i sotmetent-se a dos grans figures de la rebosteria, Christian Escribá i Patrícia Schmidt, que els demanaran que facin les seves pròpies versions del famós ou Fabergé.

Per si la seva estança al Principat encara no fos prou agitada, els concursants també s'hauran de fer càrrec del servei d'habitacions de l'hotel. El telèfon no deixarà de donar i la comanda anirà creixent al llarg del dia, ja que ni el jurat ni la presentadora Eva González resistiran la temptació de fer les demandes més descabellades que se'ls acudeixin.

En aquesta tasca no estaran sols, ja que els còmics Xavier Deltell i Luis Larrodera, acompanyats de tots els personatges als quals imiten, s'encarregaran de fer parar bojos als concursants. Com de costum, l'aspirant que demostri menys creativitat haurà de penjar el davantal.

Veredicte a Caldea

Un cop acabades les proves, el jurat emetrà el seu veredicte des de la llacuna central de Caldea. Des del termolúdic han explicat que l'enregistrament del programa es va fer durant el passat mes de març, i que l'equip de gravació estava format per més de 100 persones. Es tracta de la primera vegada que aquest popular programa traspassa fronteres i s'emet des d'Andorra.