Publicitat
Publicitat

L'Hospital contracta a temps parcial dos pediatres del Sant Joan de Déu de Barcelona

Els dos pediatres han començat aquesta setmana a l'Equip d'Atenció Especialitzada de Pediatria i Neonatologia, per donar cobertura en atenció continuada

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha contractat a temps parcial dos pediatres de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona dins el marc del conveni signat recentment amb el centre català. Els dos pediatres han començat aquesta setmana a l'Equip d'Atenció Especialitzada de Pediatria i Neonatologia, per donar cobertura en atenció continuada. La seva contractació permetrà ampliar l'oferta en consulta externa especialitzada, concretament en gastroenterologia infantil i en pediatria general, per al seguiment de pacients que han necessitat ingrés hospitalari o derivació a centres de referència. L'accés dels pacients a aquestes consultes externes s'haurà de fer per derivació del pediatra o metge de capçalera.

La incorporació dels dos professionals ajudarà a disminuir el volum de guàrdies que assumeixen actualment els facultatius de l'Equip d'Atenció especialitzada en Pediatria de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Està previst que en un futur es pugui incorporar un tercer pediatra per assumir cardiologia infantil.