Publicitat
Publicitat

Els Special Olympics Andorra, segons al Campionat de Catalunya de bàsquet

Dels tres partits disputats van aconseguir guanyar-ne dos i en van perdre un per tan sols un punt a la pròrroga

 

L'equip de bàsquet dels Special Olymipics Andorra va obtenir aquest diumenge la segona posició al Campionat de Catalunya de bàsquet celebrat a Blanes. L'equip, format pels atletes Alberto Morales, Rubén López, Marc Vilarrubla, David Ramon, Manel Escudero, Juan Maria Ribes, Guillem Cortina i Jesús López, va disputar tres partits, aconseguint guanyar-ne dos i perdre'n un per tan sols un punt a la pròrroga.

Segons ha explicat el director tècnic, Isaac Benchluch, aquestes competicions donen sentit a tots els entrenaments de la temporada i "el principal objectiu és guanyar". A més, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta segona posició per dos motius "per una banda perquè el campionat era de tot Catalunya i té un gran mèrit i per altra, perquè els atletes s'han comportat molt bé".

Finalment, l'equip tècnic dels Special Olympics Andorra ha volgut felicitar els jugadors i els seus entrenadors, Ivan Gilabert i Joaquim Pujol, "perquè estan aconseguint un equip molt potent".

Les pistes de la Ciutat Esportiva de Blanes van allotjar durant tota la jornada del diumenge prop de 600 jugadors, una xifra rècord de participació en un Campionat de Catalunya, segons un comunicat de l'Ajuntament de Blanes.