Publicitat
Publicitat

La nova edició de MtoB Andorra destinarà els beneficis al Patronat de Dames de Meritxell

Des de l'organització esperen la participació de més de 180 dones

La 'Manhattan to Barcelona Andorra Edition 2015', la festa solidària inspirada en la sèrie 'Sexe a Nova York', tindrà lloc el proper dissabte 14 de març a les 20.30 hores a l'Hotel Holiday Inn. Es tracta d'un esdeveniment dirigit exclusivament a dones, de totes les edats, "que vulguin passar una estona divertida, i a més, ajudar una bona causa", segons ha explicat l'organitzadora, Míriam Fernández.

La segona edició de la 'Manhattan to Barcelona' (MtoB) a Andorra comptarà amb actuacions en directe, sortejos i moltes sorpreses, tal com ha indicat Fernández. Les entrades tenen un preu de 50 euros, si es compren anticipades, i 55 euros el mateix dia.

Part dels beneficis d'aquesta festa aniran dirigits al Patronat de Dames de Meritxell, la primera ONG creada al país per ajudar a persones amb determinades necessitats socials. La seva presidenta, Pilar Díez, ha explicat que treballen amb la col·laboració dels serveis socials del Govern, "els quals ens deriven els casos de la gent necessitada".

Des de l'organització esperen una bona participació, ja que l'aforament està limitat a 180 persones "però si cal l'ampliarem". Tot i que encara no es pot confirmar, està prevista la participació de bloggers i celebrities procedents de Barcelona i Madrid.