Publicitat
Publicitat

Més de 200 persones gaudeixen de la primera sessió de 'Sensoria' a Caldea

Al llarg dels propers dies, s’espera que l’afluència al centre creixi amb pics durant l’espectacle de prop de 700 espectadors

La primera sessió de 'Sensoria' va aplegar aquest dilluns més de 200 persones a la llacuna interior de Caldea per veure l'espectacle des de l'aigua. Altres visitants van preferir veure’l des de l’Espai Orígens, en alçada, des d’on s’aprecia més l’efecte de les videoprojeccions sobre l’aigua. Al llarg dels propers dies, s’espera que l’afluència al centre creixi exponencialment, amb pics durant l’espectacle de prop de 700 espectadors.

El director, José Pozo, s'ha mostrat satisfet amb l'estrena de l'espectacle i ha reconegut que tot i confiar plenament en el potencial del concepte tenia "alguns dubtes pel fet de representar el xou en un espai tan gran amb tan sol dos ballarins". En aquest sentit, considera que l'espectacle s'ha adaptat a "la tipologia de client que acudeix a Caldea ja que es tracta de crear emocions en un 'show' de curta durada, per tant d’explicar una petita història i d'enriquir la seva estada al centre".