Publicitat
Publicitat

Miquel Nicolau, nou rector de l'UdA

Miquel Nicolau, que substituirà Daniel Bastida en el càrrec, assumeix el càrrec per als propers quatre anys

El Consell Universitari ha escollit aquest dilluns Miquel Nicolau (La Seu d'Urgell, 1962) com a nou rector de la Universitat d'Andorra, en substitució de Daniel Bastida, per a un període de quatre anys. El nou rector exercirà les seves funcions de ple dret a partir de l’endemà de la publicació del nomenament al BOPA.

Miquel Nicolau és llicenciat en Filosofia i doctor en Enginyeria Electrònica. Des del 2003 forma part del personal docent de l'UdA. Actualment realitzava les tasques de coordinador del rectorat de la Universitat d’Andorra, responsable del programa de doctorat de l'UdA, i responsable de recerca de la Universitat. Nicolau també va ser membre de la Junta Acadèmica de la Universitat Ramon Llull del 1998 al 2002.

La Llei 12/2008 d'ordenació de l'ensenyament superior preveu que el rector sigui elegit pel Consell Universitari, "per majoria absoluta dels seus membres". Els candidats han de tenir la condició de doctor, amb una experiència acadèmica mínima de sis anys i la seva candidatura ha de ser avalada per cinc professors ordinaris, un ajudant i un col·laborador.