Mor el jove asturià que va patir un accident a les pistes de Grau Roig

El noi ha estat ingressat en estat crític a l'hospital de Sant Pau de Barcelona durant una setmana

El jove de 19 anys que va patir un accident d'snowboard el passat dimecres a la pista de les Antenes de Grau Roig, ha mort aquest dimecres a la nit a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on es trobava ingressat en estat crític, i en no poder superar la gravetat de les ferides que presentava.

El jove, que portava casc segons van informar des de l'estació, va perdre el control mentre baixava per la pista negra i el fort impacte li va provocar un greu traumatisme al cap, així com politraumatismes per tot el cos. Inicialment va ser atès pel metge de l'estació al mateix lloc dels fets, que va deteminar la necessitat d'evacuar-lo a l'hospital. És per això que en un primer moment va ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, però en vista de la gravetat de les lesions va ser evacuat en helicòpter al centre hospitalari català, on ha estat ingressat una setmana a la UCI en estat crític.

El noi era de Gijón i havia vingut a Andorra en el marc d'un viatge de grup per fer una estada a la neu. Era fill d'un conegut traumatòleg de la ciutat, i estava estudiant Medicina a la Universitat d'Oviedo.

Grandvalira ha emès un comunicat aquest dijous on "lamenta profundament aquesta pèrdua" i "expressa a la família el seu més sentit condol".