Publicitat
Publicitat

La Mostra de productes agrícoles i artesans triomfa entre el públic de casa

El departament d'Agricultura i el centre comercial on s'ha organitzat ja pensen en repetir

La Mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra, celebrada aquest cap de setmana al centre comercial Illa Carlemany ha estat qualificada de "força positiva" per part del director del departament d'Agricultura, Landry Riba, que n'ha celebrat també l'afluència. "Les vendes han anat molt bé, l'interès hi ha sigut durant tot el cap de setmana, amb sinergies entre tots els productors i al final és un balanç molt positiu", ha afegit Riba. El responsable d'Agricultura ha assegurat que l'espai és "molt interessant" per fer esdeveniments d'aquest tipus i que, per tant, buscaran poder repetir la proposta, tot i que no n'ha detallat la freqüència.

No totes les parades instal·lades al vestíbul de l'Illa Carlemany han funcionat igual de bé. N'hi ha que, com la de Sabors i Aromes -que oferia trumfes-, no ha pogut realitzar moltes vendes. Tot i això, la resta, especialment, la cervesa artesanal, els embotits, les confitures, "han funcionat molt bé", com ha explicat Riba.

"La sorpresa ha estat que, tot i esperar molt turista, finalment hi ha hagut molta gent d'aquí", ha afirmat Riba, que ha afegit que "és molt interessant pels productors acabar de fer-se visibles amb els que al final passen tot l'any a Andorra".

És per això que el departament del Govern parlarà amb el centre comercial, per preparar més edicions, perquè "hi hauria un cert interès a poder repetir-ho". Això sí, Riba ha recordat que hi ha produccions que no es poden mantenir tot l'any, per la seva estacionalitat i que "hem de buscar aquells moments de l'any quan el màxim nombre de productors hi poden ser, amb una diversitat el més àmplia possible de productes". L'objectiu serà arribar tant al consumidor local que s'ho emporta a casa per consumir, com al visitant que el vol per regalar o per emportar-se un petit tros d'Andorra.