Ordino preveu iniciar la reforma del Centre esportiu al mes de maig

Les obres estaran enllestides de cara a l'estiu de 2020

El comú d'Ordino ha convocat un concurs nacional per a la reforma i ampliació del Centre Esportiu d'Ordino (CEO). Segons el conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta, la millora completarà la reforma del 2014, quan es va refer el gimnàs i es va fer la instal·lació de biomassa i es van col·locar plaques solars, i "forma part del full de ruta que va establir el comú per al centre", davant de la previsió de creixement de la parròquia i de la demanda de tenir instal·lacions interiors on practicar l'esport. L'objectiu del comú és adjudicar el concurs a l'abril per tal que les obres puguin començar durant el mes de maig.

La nova reforma contempla l'ampliació d'una part dels vestuaris, que s'han "quedat petits", i la construcció del Cub, un edifici annex que se situarà on actualment hi ha les escales que van des de l'aparcament inferior fins a l'entrada principal, que se suprimirà. A dins es podrà trobar una nova recepció, que permetrà millorar la circulació dels usuaris dividint la part pública de la privada, i un ascensor públic, que connectarà l'aparcament de Prat de Vilella amb l'entrada del poble. El nou edifici també disposarà de nous vestidors, despatxos i una sala per al club de judo de la parròquia, que és l'única activitat que fins ara no es fa en una zona comunal.

El projecte planteja "un edifici que no s'hagi de tocar en el futur i que sigui de fàcil ampliació", ha aclarit Serracanta, de manera que, en cas que sigui necessari construir més espais, això no afecti el funcionament del centre. Les obres no afectaran l'activitat del Centre esportiu i els usuaris podran continuar fent-ne ús.