Publicitat
Publicitat

La Ronda dels Cims comença a córrer

A la cursa hi participen esportistes de tot el món, des dels Estats Units fins al Japó passant per Argentina, Itàlia o Anglaterra, entre molts altres

A les set d'aquest divendres al matí, els 300 participants de la Ronda dels Cims han començat a córrer els 170 quilòmetres que els separen de la meta i que acumulen un desnivell de 13.500 metres. A la cursa hi participen esportistes de tot el món, des dels Estats Units fins al Japó passant per Argentina, Itàlia o Anglaterra, entre molts altres.

Amb el tret de sortida de la Ronda dels Cims s’inicien també tots els altres actes de la prova. Aquest divendres a la nit, a les 22 hores, sortirà el Mític, que amb els seus 112 quilòmetres i 9.700 metres de desnivell formarà part aquest any de les 'Skyrunner National Series' d'Andorra-Espanya. A mitjanit s’iniciarà el Celestrail, en què els corredors recorreran 83 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu. Finalment, dissabte a les vuit del matí, s’iniciarà la Marató, la prova de 42,5 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu.