Tornen els cursos d'estiu de la Universitat d'Andorra

Les classes, amb una temàtica molt variada i per a tots els públics, tindran lloc a l'UdA del 8 de juny al 8 de juliol

La segona edició de l'Aula d'Estiu, el programa de cursos de la Universitat d'Andorra (UdA), arriba amb una àmplia oferta de cursos emmarcats en diverses àrees del coneixement per a tots els públics, des d’estudiants i professionals de l'ensenyament a qualsevol persona interessada, segons informa l'UdA en un comunicat. El termini de preinscripcions i matrícula finalitza el 7 de juny, i es formalitza a través del formulari en línia al web uda.ad.    

Del 8 de juny al 8 de juliol, hi ha a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total de sis temàtiques específiques (educació, empresa, infermeria, informàtica, llengües i TIC), però també de caire més transversal. Destaquen, per exemple, la formació sobre la Internet de les coses, o els seminaris d'iniciació a les cultures francesa, portuguesa i xinesa.

Les classes es fan íntegrament a la Universitat d’Andorra i es lliurarà un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Per als estudiants, a més, l’assistència està acreditada per l'UdA amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció a la durada del curs.