Publicitat
Publicitat

Troben sa i estalvi el jove resident que s'havia escapat d'un centre de menors de Catalunya

El noi ha estat localitzat a Granollers i pròximament tornarà a ser traslladat al centre d'Argentona

El jove resident andorrà de quinze anys que dimarts de la setmana passada es va escapar d'un centre de tractament de conductes del Maresme ha estat localitzat sa i estalvi aquest dimecres a la tarda a Granollers. Així ho ha anunciat el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, que ha afegit que es troba a les dependències dels Mossos d'Esquadra i que pròximament serà de nou traslladat al centre d'Argentona.

El jove havia estat vist per última vegada dimecres passat a Granollers, pels volts de les 20.30 hores, localitat on finalment ha estat trobat. Els Mossos d'Esquadra van localitzar-lo a ell i a un altre noi. Aquest segon va poder ser interceptat pels Mossos, però el jove resident andorrà va escapar-se i se li havia perdut la pista. És l'únic de tot el grup de joves que es va escapar del centre que encara no havia estat localitzat. Aquest dilluns la policia andorrana havia activat una ordre de recerca a través de la Interpol.

Arrel de la desaparició del jove es va tornar a parlar de la necessitat de disposar a Andorra d'un centre de joves, com també va demanar la mare del resident andorrà que es va escapar. Xavier Espot ha dit que cal obrir-ne un "al més aviat possible perquè poguem aplicar polítiques pròpies". L'obertura, però, queda pendent de poder comptar amb la infraestructura, si és una ja existent o si s'ha de construir. L'objectiu, segons el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, seria tenir-la a punt durant l'any proper.

Etiquetes