Publicitat
Publicitat

L'UHA espera un 78% d'ocupació aquest pont del 15 d'agost

Les parròquies en què hi haurà més places ocupades seran Ordino, Canillo i la Massana

Les expectatives d'ocupació hotelera per a aquest pont del 15 d'agost són força optimistes tal com demostren les dades que han facilitat des de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA). D'aquesta manera, l'ocupació mitjana que s'espera per a aquests dies, comptant ja aquesta nit de divendres, és del 78%, i són les parròquies d'Ordino, Canillo i la Massana les que tindran més places ocupades.

Així, i segons les previsions de l'UHA, a Ordino s'espera arribar al 85%, mentre que a la Massana i Canillo les xifres estaran al voltant del 80%. Pel que fa a les parròquies centrals, les xifres se situaran al voltant del 75% a Andorra la Vella i del 78% a Escaldes-Engordany, mentre que a Encamp i Sant Julià de Lòria les previsions assenyalen que es pugui estar al voltant del 65%.

Des de l'UHA es valora de forma molt positiva aquestes xifres i recorden que l'any passat, en què no va ser pont, durant el cap de setmana del 15 d'agost es va arribar a una ocupació que se situa al voltant del 75%, amb la qual cosa l'ocupació d'aquest any millora la registrada el 2015.