Publicitat
Publicitat

Vallnord registra un 40% més de visitants durant el pont de la Mare de Déu d'Agost

Aquest increment s'ha d'extrapolar al conjunt de la temporada d'estiu, que es preveu tancar amb un augment global del 30% respecte a la temporada anterior

Quan resten poques hores per finalitzar el pont de la Mare de Déu d'Agots, l'estació de Vallnord Pal tancarà aquest període amb un augment de visitants d'un 40% respecte a les xifres obtingudes durant l'any passat. En aquest sentit, des de l'estació s'ha indicat que aquest increment de visitants durant el pont s'ha d'extrapolar al conjunt de la temporada d'estiu, que es preveu tancar amb un increment global del 30% respecte a la temporada anterior. Segons s'ha indicat des de Vallnord, l'augment d'afluència durant aquest estiu s'explica per la difusió que s'ha fet arreu del 'bikepark', així com l'aposta per nous debutants i la creació de nous recorreguts i modificació dels existents. En aquest sentit, l'escola de Vallnord Bike Park ha estat una de les propostes que més èxit ha tingut durant l'època estival, "fins al punt de no poder prestar el servei a tots els usuaris a causa de l''overbooking' de demanda".

Pel que fa al públic més nombrós durant el pont de la Mare de Déu d'Agost, des de l'estació s'ha constat una forta presència de visitant espanyol, així com una gran afluència de públic francès durant tota la temporada.

Tot i que gran part de l'augment d'afluència ha estat propiciat per l'aposta que ha efectuat l'estació en l'àmbit de la BTT, altres activitats com les excursions en buggies o el parc de cordes i el kàrting, novetats d'enguany, també han registrat una "molt bona" acollida. L'estació també ha constatat un augment de vianants, que pugen fins a la zona de pistes amb el telecabina per després baixar per algun dels camins senyalitzats.