Visita al Museu Casa Rull i xerrada per a la gent gran

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes dues activitats al març dins del programa 'Envelliment saludable'

Una visita al Museu Casa Rull i una xerrada sobre els usos de les plantes centralitzen les activitats d’aquest mes de març del programa ‘Envelliment saludable’, que organitza la Fundació Crèdit Andorrà per a la gent gran. La visita al Museu Casa Rull permetrà conèixer una de les cases més emblemàtiques de la parròquia de la Massana i com ha evolucionat seguint el fil de la història d’Andorra. La sortida es farà aquest dimarts a les 10 hores i s’organitza amb la col·laboració del Govern.

Pel que fa a la xerrada, que porta per títol 'Usos i costums associats a les plantes d’Andorra', es durà a terme el dia 20, a les 16.30 hores amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Andorrans. En aquesta xerrada s’explicarà als usuaris els usos de les plantes a Andorra i les propietats medicinals que algunes d’aquestes tenen. També es donaran a conèixer les comestibles i les més interessants des del punt de vista cultural.

Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats cal inscriure's a L’espai, al primer pis del número 17 del carrer Josep Viladomat, d’Escaldes-Engordany, o bé al telèfon 86 80 25. Des de la Fundació Crèdit Andorrà es remarca que l’objectiu d'aquestes activitats és posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar, i que tots els cursos i tallers estan especialment pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.