Societat 20/11/2021

Andorra busca taxistes

Les persones interessades poden inscriure's al Servei de Tràmits fins al 16 de desembre pagant la quantitat de 49,31 euros

ARA Andorra
1 min
Taxis a l'avinguda Meritxell / ANA

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat la convocatòria de la prova d'idoneïtat i de captació per als aspirants a conductor de taxi. Les persones interessades poden inscriure's al Servei de Tràmits fins al 16 de desembre pagant la quantitat de 49,31 euros. A més, els interessats han d'aportar un certificat d'aptitud de formació que acrediti que disposen del nivell A2 de l'examen oficial de llengua catalana establert pel ministeri de Cultura i Esports. En el cas de no tenir-lo, i considerant la situació d'emergència sanitària causada per la pandèmia, els candidats disposen d'un termini de sis mesos per obtenir-lo. En el cas de no tenir el permís de conduir de la categoria B2, els candidats també disposen d'un termini de tres mesos per obtenir-lo.

Les proves es duran a terme entre el 20 i 23 de desembre, de les 9.30 a les 17 hores. La durada de la prova és de dues hores. La data i l'horari de l'examen es comunicaran a cada candidat el 17 de desembre, una vegada es conegui el nombre total de candidats. La prova es basa en continguts de la legislació aplicable al servei del taxi, de les tècniques de primers auxilis i de socorrisme, de mecànica, d'idiomes (francès i castellà) i de coneixements d'història, de geografia i de les institucions del Principat.

stats