Una part de l'avinguda Verge de Canòlich, exclusiva per a vianants durant tot l'estiu

Es tracta del tram comprès entre la casa comuna i el carrer Doctor Palau

El comú de Sant Julià de Lòria ha informat aquest divendres que el tram de l'avinguda Verge de Canòlich comprès entre el carrer de la casa comuna i el carrer Doctor Palau passarà a ser només per a vianants a partir d'aquest dissabte. Aquesta modificació serà efectiva durant tot l'estiu, de dilluns a dissabte de les 17 a les 21 hores i, els diumenges, de les 11 a les 14 hores.

Aquesta mesura s'emmarca en la voluntat del comú de fer de Sant Julià de Lòria una parròquia més accessible i amable per a les persones. Així, la corporació ha elaborat un estudi per valorar les possibilitats de convertir en zona de vianants els carrers, i s'ha determinat que aquest tram era un dels més adients, ja que es troba en la zona amb més activitat comercial de la parròquia.

També contribueix a donar continuïtat a la plaça de la Germandat, que esdevé un espai molt transitat per les famílies. En aquest sentit, el tall a la circulació de vehicles permetrà fer més segura la zona. Durant l'estiu, a més, es preveu organitzar activitats en aquest espai.