Societat 29/09/2023

Els canvis que arriben amb la tardor

Les fundes nòrdiques de Pyrénées Andorra són unes bones aliades per combatre el fred dels pròxims mesos

ARA Andorra
2 min
Imatge de la campanya del 'Mes del nòrdic'

Arriba la tardor i tot són canvis i contrastos. El paissatge canvia de color amb el fullatge dels arbres, les hores de llum s'escurcen i tot i que durant les hores punta del dia la calor encara es fa notar, les nits ja són ben fresques. I això comporta pensar en el canvi d'armari i iniciar l'operació nòrdic. Potser alguns ja ho heu fet perquè sou més fredolics, però els qui es ressiteixen a l'estiu deixen aquesta operació pel final.

Els edredons o farcits nòrdics s'han convertit en una bona opció per substituir llençols i mantes de llana. De fet, la gran majoria prefereix el nòrdic per ser lleuger, transpirable i aillen molt bé el fred, que és una de les coses que més interessa. I no ens enganyem, els nòrdics faciliten, i molt, la tasca de fer el llit cada matí. Però què és el que s'ha de tenir en compte a l'hora de comprar un bon nòrdic? Els experts en la matèria diuen que ens hem de fixar en: el tipus de farcit (natural o sintètic), mida, gramatge i manteniment.

Tret de sortida a la campanya del 'Mes del nòrdic'

Factors que pots analitzar de prop a Pyrénées Andorra que des d'avui i fins al pròxim 23 d'octubre té activa la campanya del nòrdic oferint un 20% de descompte en nòrdics i coixins per a clients de la targeta My Pyri. Una ocasió única per renovar el material de llit de casa o bé adquirir el que serà el primer, però no l'últim edredó o farcit nòrdic. I és que els nòrdics també tenen una data de caducitat. Un dels principals símptomes que indiquen que cal fer un canvi passa quan el nòrdic ja no donen l'escalfor que pertoca, perquè el teixit exterior s'ha enfosquit i han aparegut algunes boletes degut el frec a frec amb altres teixits o que la fibra interior del nòrdic s'hagi deformat o endurit. Si el teu nòrdic presenta algun d'aquests símptomes és moment de fer un petit canvi.

stats