Societat 14/12/2021

Detenen dos joves per fer compres amb bitllets de cinquanta euros falsos

Arxiu ANA
1 min
Un cotxe patrulla de la policia durant un control. / TWITTER POLICIA

Andorra la VellaFa 10 anys, el 14 de desembre de 2011, va ser notícia...

La Policia ha detingut dos joves no residents al Principat, per haver efectuat compres amb bitllets falsos de cinquanta euros. Els fets es remunten al passat divendres quan un grup de tres joves van fer unes compres en una estació de servei que van pagar amb un bitllet de 50 euros. Quan van marxar de l'establiment, l'empleat es va adonar que el bitllet era fals i ho va notificar a la Policia.

Posteriorment, el dia 10 a la matinada, els tres joves van tornar al mateix establiment per fer més compres amb un bitllet de 50 euros. En aquesta ocasió, l'empleada va rebutjar el pagament en adonar-se de la falsedat del bitllet, els joves van marxar i la dona va avisar a la Policia dels fets. El mateix dissabte al matí, els agents van rebre un altre avís d'un establiment d'Andorra la Vella on també s'hauria intentat fer un pagament amb un bitllet de 50 euros fals.

La recerca dels sospitosos va culminar el mateix dissabte a les 21.21 hores quan els agents van controlar un Opel Astra amb matrícula espanyola a Andorra la Vella, amb tres ocupants que correspondrien als presumptes implicats en les compres fraudulentes. Les tres persones són dos joves de 19 anys, i un menor d'edat.

L'escorcoll va permetre trobar a un dels implicats, un bitllet fals de 50 euros amb la mateixa numeració que els anteriors, així com una porció d'haixix d'1,8 grams. El registre al vehicle també va permetre trobar dos bitllets falsos de les mateixes característiques sota la catifa del maleter. Per tot plegat, els dos joves majors d'edat van ser detinguts i posats a disposició judicial.

stats