Societat 29/01/2019

Còctel amb regust a Andorra amb motiu de la Copa del Món d'esquí

La creació és un homenatge a l’alta muntanya i als espais oberts envoltats de natura

Agència Ana
1 min
Javier de las Muelas presenta el nou còctel amb motiu de la Copa del Món d'esquí

BarcelonaLa cocteleria Dry Martini Bar de Barcelona ha acollit aquest dimarts la presentació del còctel Grandvalira, creat per Javier de las Muelas amb motiu de la Copa del Món d’esquí alpí que se celebrarà el proper mes de març, de l’11 al 17, al sector de Soldeu el Tarter. Javier de las Muelas ha estat acompanyat en la presentació a la premsa catalana i andorrana pel director executiu de projectes estratègics de Grandvalira-Ensisa, Conrad Blanch.

El còctel Grandvalira és un homenatge a l’alta muntanya, a espais oberts envoltats de natura verge, a sabors i fragàncies d’arbres, fruits silvestres, tot un conjunt en harmonia de plantes aromàtiques, petites flors, baies, mel i ametlles que es barregen per evocar-nos un paisatge inoblidable. És com visualitzar Andorra a través d’una beguda que se serveix en un got de gel.

El nou còctel Grandvalira es podrà assaborir al Dry Martini Bar Barcelona (Aribau, 162-166) des d’avui mateix i en qualsevol dels establiments gastronòmics de Grandvalira durant la Copa del Món d’esquí alpí. La creació d’aquest còctel excepcional és fruit de l’estreta relació que Javier de las Muelas manté amb el Principat i el seu entorn, especialment arran de la seva participació com a consultor gastronòmic en el projecte guanyador del futur casino d’Andorra.

stats