Publicitat
Publicitat

El forfet de temporada de Grandvalira costarà 277 euros per als residents

La temporada 2015-16 s'inciarà, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, el 28 de novembre i finalitzarà el 10 d'abril

Des d'aquest dijous, Grandvalira ja ofereix els nous preus del forfet per a la temporada 2015-16, la qual està prevista que s'iniciï, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, el 28 de novembre i finalitzi el 10 d'abril. Així, el forfet per a residents a Andorra costarà 277 euros, en lloc dels 275 que valia la temporada passada, mentre que el forfet de temporada per a no residents en període de promoció (fins al 20 de desembre), passa dels 590 euros als 595 euros d'enguany. Un cop finalitzi el període promocional, el preu del forfet serà de 793 euros, el que suposa un increment de vuit euros en comparació amb el preu fixat durant la temporada anterior. El preu promocional del forfet de temporada també s'aplica a les modalitats de dilluns a divendres amb un import de 480 euros.

Per adquirir el forfet de temporada de Grandvalira, els usuaris que ho desitgin ja poden efectuar la seva compra a l'estand situat a illa Carlemany, i a través del web fanatics.grandvalira.com, que enguany presenta nova plataforma per agilitzar el procés de compra. A més, d'entre les diferents propostes que l'estació posa a disposició dels compradors, el pagament fraccionat segueix sent una de les principals facilitats per comprar el passi de neu. A aquest avantatge cal afegir la novetat d'enguany, ja que tal com ha comunicat l'estació, a partir del tercer forfet contractat dins d'una unitat familiar, es rebaixarà el preu en un 25%.

Pel que fa al preu de l'assegurança, totes les modalitats i col·lectius del forfet de temporada han d'adquirir-la a l'estació abans del primer dia d'esquí i té un preu de 48 euros.

Quant a la resta de tarifes, cal destacar també que els empadronats a les comarques catalanes de l'Alt Urgell i la Cerdanya tenen igualment preus especials, amb un preu de 535 euros. En relació amb les modalitats de forfet de temporada, el Freestyle té un cost de 325 euros i inclou l'accés a tots els 'snowparks' i a una zona limitada de pistes dels sectors d'El Tarter i Grau Roig.