Societat 24/07/2023

IO:Electro&Home celebra el seu primer aniversari tecnològic

La botiga especialitzada en electrodomèstics i productes electrònics publica un catàleg amb més de 180 articles a preus d’escàndol

ARA Andorra
2 min
El gran aniversari d'IO:Electro&Home

Aquesta setmana, IO:Electro&Home celebra el seu primer aniversari i ho vol festejar als quatre vents. Des d’avui i fins al pròxim 20 d’agost (o fins a exhaurir existències), la botiga especialitzada en grans i petits electrodomèstics i productes i accessoris electrònics t’ofereix més de 180 productes als millors preus tant d’Andorra com de Catalunya. Ofertes i promocions d’aniversari que no pots deixar escapar i que ja pots consultar a través del catàleg elaborat per celebrar l'efemèride.

Catàleg aniversari IO:Electro&Home

Marques capdavanteres en imatge i so, telefonia i petit i gran electrodomèstic, com Sony, LG i Samsung, Apple, Oppo, Xiaomi, Smeg, Dyson, Rowenta, Bosch i AEG, entre altres, se sumen a l'aniversari d'IO:Electro&Home oferint productes a uns preus d'escàndol i que, a més a més, venen amb regal. I si ets un gamer declarat i tens ganes de renovar algun dels teus accessoris gamer, ara és el teu moment.

Els productes gamer són un gran atractiu

Més enllà dels productes gamer també tens al teu abast accessoris per la teva cura personal o per gaudir i mantenir una bona salut sexual.

IO:Electro&Home disposa d'una àmplia gamma de productes per la cura personal

Les grans ofertes estan disponibles tant a IO:Electro&Home d’Epizen com a IO:Electro&Home de l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella i estaran a l’abast de tothom fins a exhaurir existències.  

stats