'Fer memòria' a través de la informàtica

Comença a L'espai la temporada d'activitats del programa 'Envelliment saludable'

Un taller que cerca "mantenir la memòria activa" a través de la informàtica ha donat el tret de sortida a la nova temporada 'Envelliment saludable' de la Fundació Crèdit Andorrà, que té lloc a L'espai, i es destina a la gent gran. Joan Cases, de la Fundació Crèdit Andorrà, ha explicat que és la segona vegada que celebren aquest taller (el primer va tenir lloc a partir del setembre de l'any passat), i que té molt bona acollida, així com la resta de tallers relacionats amb les noves tecnologies que es fan en el marc del programa. Tenen una afluència d'unes vint persones per classe.

A més del taller d'estimulació de la memòria, aquest dilluns també comença lloc el curs d'iniciació per tal de conèixer i familiaritzar-se amb l'entorn Windows, així com el taller de tauleta tàctil. Els usuaris dominen cada vegada més els ordinadors, motiu pel qual des de L'espai s'ha hagut de fer un pas endavant i proporcionar-los d'altres coneixements, sobretot relacionats amb les tauletes, les xarxes socials o Internet en general, ha explicat Joan Cases, de la Fundació Crèdit Andorrà.

El programa 'Envelliment saludable' ofereix durant aquest primer semestre de l'any fins a 25 activitats. A banda dels tallers, s'organitzen conferències i sortides a fora de L'espai, tant a museus del país com rutes de senderisme per mantenir els usuaris actius en cos i ment.

Durant tot el 2017 el programa va comptar amb més de 1.200 inscripcions, ha informat Cases.