Societat 30/10/2023

Millora en els carnets de tercer pagador per als assegurats amb cobertura al 100%

A partir del 6 de novembre ja no serà necessari que els assegurats presentin els fulls de prestacions, ni que els prestadors les segellin

ANA
1 min
La façana de la CASS.

Andorra la VellaLa CASS ha anunciat aquest dilluns una millora en els carnets de tercer pagador per als assegurats que gaudeixen de la cobertura al 100%. Així, a partir del 6 de novembre, ja no serà necessari que els assegurats presentin els fulls de prestacions, ni que els prestadors les segellin. Es disminueix així la documentació que ha de portar l’assegurat i les tasques manuals dels prestadors.

Des de la parapública recorden que fins ara, quan un assegurat tenia la cobertura de les prestacions al 100%, la CASS lliurava la carta de resolució amb les condicions de cobertura i una sèrie de fulls annexos que havien de ser segellats per cada prestador en el moment de la prestació mèdica. Aquests fulls annexos eren després gestionats per la CASS i es realitzaven els controls pertinents.

Vista la millora en les comunicacions electròniques de les prestacions, i un control automàtic de les mateixes, des de la CASS s’ha cregut "innecessari mantenir els controls manuals".

La parapública ja ha informat els prestadors d’aquesta millora i també ha enviat una nota informativa als correus electrònics informats dels assegurats amb cobertura 100%. Però es vol recordar als assegurats que no cal que facin res per gaudir d’aquesta millora, i se’ls hi lliurarà el carnet únic sense documents annexos en les properes renovacions.

stats