Publicitat
Publicitat

Els olímpics, cap a Rio, amb tot el suport i protegits dels mosquits

El president del COA, Jaume Martí, reitera el suport i la confiança amb els esportistes andorrans que compten amb el patrocini d'Andbank i la protecció contra els mosquits que ofereixen unes samarretes impregnades de repel·lent

“El país estarà pensant en vosaltres”. Amb aquestes paraules el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, ha volgut reiterar el suport del COA als quatre esportistes que viatgen als Jocs Olímpics de Rio, als quals ha agraït també el seu esforç i dedicació per aconseguir els resultats que els permeten ser en aquesta cita olímpica. Martí ha remarcat que aquest esforç “no sempre s’agraeix prou”.

El president del COA ha fet aquestes declaracions en l’acte per presentar les equipacions que els esportistes duran als jocs i que ha tingut lloc a la seu d’Andbank. Martí ha afegit que la delegació, tot i que és petita, “representa l’esport del país” i s’ha mostrat segur que els esportistes i també la resta de la delegació farà “el màxim” per aconseguir uns bons resultats.

Les mateixes paraules d’agraïment per l’esforç que fan els esportistes han estat reiterades pels sostdirector general de Banca Privada d’Andbank, Sergi Pallerola, que ha destacat que “és important col·laborar amb aquests esportistes que dediquen part de la seva vida” a l’esport, a l’assoliment dels diferents reptes, havent de fer un “sacrifici”.

En l’acte de presentació de l’equipació també s’ha anunciat que l’empresa espaBITE ha donat unes samarretes impregnades d’un repel·lent contra els mosquits i que ha de servir perquè els esportistes es puguin protegir davant el virus del Zika. El representant de la marca a Andorra, Josep Maria Lliset, ha posat en relleu que aquesta samarreta té un 99% d’eficiència i es poden rentar fins a 100 vegades i que a través del COA es vol promocionar una empresa jove, que va començar a l’octubre 2015.