La policia deté dues parelles per agressió mútua

Detingut un propietari per canviar el pany de la porta del pis sense consentiment del llogater

La policia ha detingut dues parelles per agressió mútua. La primera detenció es va produir a Encamp dilluns passat quan el cos d'ordre va detenir una dona i un home residents de 24 i 23 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Els agents van ser requerits en un domicili particular per una desavinença de parella que va derivar en una agressió mútua. La segona detenció es va produir dijous passat també a Encamp, quan el cos d'ordre va detenir una dona resident i un home no resident de 31 i 41 anys respectivament, també com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic i, pel que fa a l'home, per un altre delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d'expulsió administrativa per un període de cinc anys. Igualment, els agents van ser requerits en un domicili particular per una desavinença de parella que va derivar en una agressió mútua.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 15 persones durant aquesta darrera setmana (del 13 al 19 de maig). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (6) i altres delictes (7).

Cal destacar també la detenció dijous passat a Escaldes-Engordany d'un home resident de 47 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili. Els agents van ser requerits en un domicili particular de Sant Julià de Lòria, ja que el llogater no podia accedir-hi. De l’enquesta efectuada pel cos d'ordre es va determinar un conflicte econòmic del llogater amb el propietari de l’immoble, que hauria canviat els panys de les portes del pis i un traster sense el consentiment del llogater.