Societat 25/03/2022

La policia es forma en la prevenció de fraus en els jocs d'atzar

Agents del cos finalitzen aquest divendres una formació impartida per altes autoritats policials espanyoles

ANA
1 min
La cerimònia d'entrega de diplomes després de finalitzar la formació.

Andorra la VellaEl Cos de Policia ha lliurat aquest divendres els diplomes del curs sobre actuació policial en matèria de jocs d'atzar. En concret, les certificacions s'han atorgat a deu funcionaris del cos i a un analista financer, tots ells adscrits a la Unitat d'Investigació Econòmica-Financera de l'Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal. També ha rebut diploma un comandant i un capità de la Policia Nacional francesa i un inspector i un sotsinspector de la Policia Nacional espanyola.

La formació ha tingut com a finalitat adquirir els coneixements bàsics en matèria de control i inspecció de locals d'oci destinats a jocs d'atzar, la identificació dels fraus que es poden produir en aquest tipus d'establiments i la prevenció del blanqueig de capitals, entre altres.

El curs l'ha impartit una inspectora i un subinspector de la Secció Central d'Investigació de jocs d'atzar del Cos Nacional de la Policia d'Espanya en el marc de les accions formatives que el Cos de Policia porta a terme amb la col·laboració d'Espanya.

stats