Ara Tendències
Societat 01/01/2022

Quin és el teu propòsit d'aquest 2022?

Pyrénées Andorra t'ajuda a trobar-lo perquè el compleixis

Redacció
1 min
Captura de l'anunci de Nadal de Pyrénées

Pyrénées Andorra va néixer el 1947 amb un propòsit clar: obrir uns magatzems on tothom pogués trobar el que necessita per fer realitat els seus somnis. I així ha estat i ho demostren els 75 anys d'existència. Un camí llarg en el qual hi ha hagut de tot. El Grup Pyrénées enceta un nou any carregat de noves il·lusions, projectes que comportarà la presència de noves marques en exclusiva i novetats per a tots els seus clients.

Avui dissabte s'inicia un nou any i quan arriba l'1 de gener ens carreguem de nous reptes que s'han de complir durant els pròxims dotze mesos. Ja tens clar quins són els teus propòsits? Si encara no els tens definits tens l'oportunitat d'inspirar-te a través de la campanya de Nadal que ha llençat a través de les xarxes socials Pyrénées Andorra.

Si per aquestes festes o per aquests 2022 tens ganes de brillar... ja tens un dels #Propòsits2022. A la secció de moda de dona trobaràs tot de propostes per fer realitat el teu objectiu.

Campanya #Propòsits2022

I aquí tens un altre dels #Propòsits2022 que t'ajudarà a inspirar-te per la resta de l'any. Continua sent la persona que ets i comparteix-ho amb Pyrénées Andorra.

Campanya #Propòsits2022

Pyrénées Andorra et convida a trobar el teu o teus #Propòsits2022 perquè els puguis dur a terme.

stats