Societat 03/06/2020

Rebaixes amb pàtina de liquidació

El Punt de Trobada inicia una campanya amb descomptes de fins al 70% en seccions com l’outlet d’esports

ARA Andorra
1 min
Una imatge de l'entrada al Punt de Trobada aquest dilluns passat. / M. P.

Andorra la VellaEl centre comercial Punt de Trobada ha iniciat una campanya de grans rebaixes, amb descomptes de fins el 70%, segons s’informa en un missatge de text que ha corregut com la pólvora i que s’ha fet viral a Andorra en les últimes hores. “Rebaixes molt, molt interessants al Punt, de tot al -70% en la secció outlet d’esports de la segona planta, al passadís de fora”, notifica el missatge en qüestió.

La campanya arriba en el mateix moment que aquesta gran superfície laurediana planifica la desocupació de l’establiment, després que el Tribunal Constitucional certifiqués la setmana passada el final del litigi entre les famílies Cachafeiro i Mallol. En aquest sentit, els actuals operadors del Punt de Trobada, els Cachafeiro, han de presentar en els propers dies un pla de desallotjament de l’edifici comercial ubicat en el terreny propietat dels Mallol.

Una de les incògnites que haurà de clarificar el full de ruta del desnonament és què passarà amb l'estoc. Entre altres opcions s’ha apuntat la possibilitat que un tercer el pugui adquirir o gestionar, ja que el volum de mercaderia és prou gran per a liquidar-lo amb celeritat en un escenari de crisi com l'actual. Pel que fa a la plantilla, el grup Pyrénées, proper operador de la gran superfície, manté la intenció de contractar el gruix dels empleats, un cop resolguin la seva relació laboral i contractual amb l'actual explotador del Punt de Trobada.

stats