Societat 21/05/2021

Rugbi i futbol hauran de compatibilitzar l'ús de l'Estadi Nacional

ARA Andorra
2 min
Una imatge de l'Estadi Nacional

Andorra la VellaArran de les informacions aparegudes les últimes hores, el Govern ha sortit al pas i ha volgut aclarir que "en cap cas s’ha decidit traslladar el VPC Andorra fora de l’Estadi Nacional". De fet, des de l'executiu s'explica que ha comunicat a l’FC Andorra, en una reunió mantinguda la setmana passada, que si de forma momentània necessita les instal·lacions de l’Estadi Nacional, l’ús haurà de ser "compatible i sempre d’acord amb el rugbi".

Així, a través d'un comunicat expliquen que l’FC Andorra i el comú d’Encamp van traslladar al Govern la necessitat de trobar un espai temporal on el primer equip del club pogués entrenar i disputar els partits durant la pròxima temporada. Arran d’aquesta demanda, l'executiu ha iniciat converses amb totes les parts implicades, a través de reunions formals i telemàtiques, per trobar la millor solució possible atenent totes les necessitats.

En aquest sentit, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha confirmat que hi va haver aquesta demanda i que a partir d'ara, s'han de poder celebrar reunions de debat i veure les necessitats que hi ha amb les entitats concernides. "La petició de l'FC Andorra ve acompanyada del comú, que vist l'ascens de categoria, han identificat certs elements que caldria introduir per reglament de la nova categoria", ha declarat Riva, assegurant que des del comú d'Encamp estarien disposats a fer les millores, "però entretant caldria trobar una solució". Així, es tractaria d'una demanda temporal, ha reiterat la ministra, remarcant que han de valorar les necessitats que ja afronta actualment l'Estadi Nacional amb la Federació Andorra de Futbol i el rugbi. "Hem de valorar les infraestructures que tenim, els requisits que cada competició necessita i a partir d'aquí prendrem les decisions", ha manifestat.

stats