Publicitat
Publicitat

Les set parròquies, en una mostra a illa Carlemany

L’exposició ‘7 maneres de gaudir d’un país’, amb informació turística, es pot visitar des d’aquest divendres dins de les activitats per commemorar el setè aniversari del centre

El centre comercial illa Carlemany celebra el setè aniversari i ha organitzat un seguit d'activitats i promocions. Aquest divendres s'ha posat en marxa l'exposició '7 maneres de gaudir d'un país', es tracta d'una exposició ubicada a la planta 0, on s'hi pot trobar informació turística de les set parròquies. Amb motiu del setè aniversari s'ha optat per dedicar un any de vida del centre comercial a una parròquia diferent. Així, l'exposició inclou uns plafons amb fotografies dels diferents indrets i, a més, s'ofereix material informatiu de les respectives parròquies per tothom qui ho desitgi.

A banda d'això, continua en marxa la mostra de bicicletes antigues a la planta baixa. Aquesta iniciativa s'ha dut a terme amb la col·laboració de l'Associació de Vehicles Antics d'Andorra. Les dues exposicions –bicicletes antigues i ‘7 maneres de gaudir d’un país’- estaran en marxa fins al diumenge 17 de juliol. El mateix diumenge a les 12 hores l'Esbart Santa Anna d'Escaldes-Engordany omplirà illa Carlemany de música, tradició i ritme. 

D'altra banda, les promocions dels rasques continuaran actives fins al diumenge 17 de juliol. Per cada 20 euros de compra en un mateix tiquet o consumició al centre comercial es rebrà un rasca amb vals de descompte de 0,50 cèntims, un euro, cinc euros i deu euros. En total, es regalaran 25.000 euros repartits en 70.000 rasques. Aquests descomptes es poden acumular i es podran gastar fins al 31 de juliol inclòs a tots els establiments del centre comercial, exceptuant els tiquets d'aparcament.