Societat 21/05/2022

La Setmana de la Diversitat Cultural omple la plaça Guillemó

El comú vol ampliar el nombre de participants de cara a l'edició del 2023

L. G. (ANA)
2 min
La cercavila arribant a la plaça Guillemó.

Andorra la VellaLa cercavila i la mostra gastronòmica de la Setmana de la Diversitat Cultural d'Andorra la Vella han omplert aquest dissabte la plaça Guillemó de residents i turistes que volien descobrir, gaudir i nodrir-se de la cultura i tradicions de les 25 entitats que participen en aquesta dotzena edició. El conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, ha valorat molt positivament la celebració i ha afirmat que "estem molt contents perquè hem pogut tornar a la normalitat".

Un moment de la cercavila.
Una de les associacions que han participat a la cercavila.

En aquest sentit, ha recordat que esdeveniments com la Setmana de la Diversitat Cultural són "molt importants" per mostrar "que som com a país i com a parròquia" i donar a conèixer que Andorra és "un territori d'acollida amb gent d'arreu del món". "És valuós que siguin les entitats culturals les que ensenyin la seva cultura, gastronomia i balls perquè mostra la diversitat cultural del país", ha indicat.

Les autoritats comunals visitants els estands de la mostra gastronòmica.

Per cloure, Canturri ha apuntat, en la mateixa línia que ho va fer la cònsol major, Conxita Marsol, que la voluntat de la corporació en vista a l'edició de l'any vinent és poder ampliar el nombre d'associacions que hi participen, per la qual cosa, molt probablement, serà necessari trobar un altre indret més gran, ja que "a la plaça Guillemó no hi cabríem".

La presentació d'una de les associacions que han participat a la Setmana de la Diversitat Cultural.
Una de les paradetes de la mostra gastronòmica de la Setmana de la Diversitat Cultural.
stats