Publicitat
Publicitat

Andorra la Vella comptarà amb una nova 'start-up' aquest febrer

La inauguració de les noves oficines, ubicades al carrer Doctor Molines, se celebrarà el pròxim 18 de febrer a les vuit de la tarda

L’empresa andorrana Megabyte IT Consulting, actualment posicionada com a l’únic 'partner' oficial de Microsoft al Principat -tota la seva plantilla està certificada per Microsoft-, inaugurarà, el pròxim 18 de febrer a les vuit de la tarda, una nova oficina al carrer Doctor Molines d’Andorra la Vella. Amb la implantació d'aquesta nova companyia emergent, l'empresa tecnològica andorrana, fundada l'any 2008, pretén consolidar-se i “oferir un nou valor dins el mercat andorrà que generi en el nostre client un avantatge competitiu i respongui a les necessitats del seu negoci”, tal com ha indicat a l'ARA Andorra el seu director executiu, Jordà Romera.

Un dels objectius de l'entitat és ser reconeguda com una empresa tecnològica capaç d'aportar valor afegit mitjançant la utilització d’un model evolutiu que "pretén créixer al costat de cada client". En aquest sentit, Jordà comenta que des de Megabyte es vol apostar per un nou model de negoci proactiu i, per tant, "deixar enrere el tradicional model de negoci reactiu". D'aquesta manera, tot i recalcar que "òbviament s'oferiran serveis de suport", Romera recalca que "el que volem és facilitar eines i recursos als mateixos clients perquè puguin respondre d'una manera eficaç davant qualsevol problema".

Quant a l'equip humà que conforma aquesta nova 'start-up', a la pàgina web de Megabyte es defineix la plantilla com un grup de professionals proactius, compromesos, transparents i implicats, tant pel que fa a la interacció amb el client com amb l’anàlisi de les seves necessitats.

D’entre els diferents serveis existents, MegaByte Andorra ofereix formació, conferències i 'workshops' en les tecnologies i àrees de coneixement més avançades del mercat, així com la millora de la gestió dels recursos, servei de consultoria i auditoria de seguretat o el disseny d’arquitectures de sistemes adaptats a cada client. En aquest sentit, MegaByte Andorra recalca en el seu web que s’encarreguen de cobrir les necessitats totals de cada client perquè "es puguin concentrar exclusivament en el creixement del seu negoci”. "Apostem per la tecnologia al núvol -'Cloud'-, ja que és la tecnologia del futur", assegura Jordà.