Publicitat
Publicitat

La sortida de visitants i un accident a l'avinguda Salou compliquen la circulació

S'han registrat retencions de sortida per la frontera hispanoandorrana de fins a 3 quilòmetres

Les carreteres del país han viscut un dia complicat aquest onze de setembre ja que, en ser festiu a Catalunya, els nombrosos visitants que han passat el cap de setmana llarg al Principat han causat retencions de sortida del país durant bona part de la jornada. Segons el Centre Nacional de Trànsit, les cues de sortida per la frontera del Riu Runer han començat a mig matí, i han arribat a ser de tres quilòmetres.

També hi ha hagut trànsit dens a l'avinguda Tarragona i l'avinguda Salou, que s'ha vist agreujat per un accident poc abans de les 19 hores davant de l'Estadi Comunal. Els fets han passat al semàfor que hi ha a la zona, quan un vehicle amb dos veïns de la Seu d'Urgell ha topat contra el cotxe que circulava davant seu i que s'havia aturat al punt semafòric. En l'accident només s'han hagut de lamentar danys materials, a més de provocar cues en sentit nord durant uns 20 minuts.

D'altra banda, al voltant de les 14.30 hores hi ha hagut un atropellament a Andorra la Vella, a l'encreuament entre el carrer Bonaventura Riberaygua i Ciutat de Consuegra, on ha resultat ferida lleu una resident de 27 anys.

Etiquetes