Societat 28/07/2023

Viu l'estiu al teu destí a Andorra

Epizen celebra els mesos de calor combinant les compres amb activitats i actuacions musicals a l'aire lliure

ARA Andorra
1 min
Imatge campanya estiu Epizen

Encara no t'has acostat fins a Epizen a viure l'Epi Estiu? Si vols gaudir d'una jornada de compres diferent t'has d'arribar fins a Epizen i omplir la teva cistella de la compra, aprofitar-te de les rebaixes i arrodonir-ho degustant algun dels productes gastronòmics que t'ofereix en centre comercial tot escoltant bona música. Coneixes algun pla millor que aquest?

Moments viscuts durant l'Epi Estiu

Hi ha qui ja ha vingut fins a Epizen amb els amics a passar una estona distesa i ha presenciat alguna de les actuacions musicals. Durant el que resta de juliol, agost i setembre, el calendari d'actuacions i activitats a l'exterior d'Epizen està ben carregat. De fet, ens trobem a les portes del que serà un cap de setmana molt mogut al centre comercial. Començant per aquest divendres 28 de juliol en què la formació Alys Paramá oferirà un concert a l'escenari de la carpa d'Epizen a partir de les 18:00 hores. Una actuació musical que donarà el tret de sortida a la festa de l'escuma i a la 'Holly Party" de dissabte a partir de les 15:00 hores i al torneig de gaming que es viurà a l'espai gamer d'IO:Electro&Home de la segona planta d'Epizen. Però això no és tot. Diumenge continuarà l'activitat musical a l'escenari exterior del centre amb l'actuació d'Evil Rosebud Band a partir de les 18:00 hores.

I tot això ho pots gaudir havent fet, prèviament, les teves compres a Epizen aprofitant que tots els negocis de l'interior es troben en període de rebaixes.

Epizen es troba en període de rebaixes
stats