Política 08/12/2016

El Govern prorroga la convocatòria d'ajuts a l'habitatge

El Govern ha perllongat per segona vegada la convocatòria d'ajuts a l'habitatge de l'exercici 2015, de manera que el termini s'allarga fins al febrer del 2017

Ana
1 min
Govern prorroga la convocatòria d'ajuts a l'habitatge

Andorra la VellaEl Govern treballa en la modificació del reglament de prestacions econòmiques de serveis socials i sociosanitaris per incloure-hi els ajuts a l'habitatge, que fins ara estaven regulats per un reglament del 2014. Aquest canvi es fa per donar compliment a la Llei de serveis socials i sociosanitaris i ha provocat que s'hagi hagut de prorrogar dues vegades la convocatòria d'ajuts de l'exercici 2015, per donar continuïtat al cobrament d'aquestes ajudes a l'habitatge.

Tal com publica el BOPA, per a la nova pròrroga de tres mesos es destinen gairebé 410.000 euros a la subvenció periòdica a l'habitatge de lloguer, i 4.400 euros a les subvencions fora de termini.

La nova convocatòria es farà un cop es disposi de la refosa del reglament que, segons el ministre Xavier Espot, és previst que estigui enllestit a principis de l'any 2017. El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha explicat que la intenció és refondre la regulació d'ajuts a l'habitatge dins del reglament que regula totes les prestacions econòmiques de serveis socials i sociosanitaris, però que no hi haurà canvis substancials en els criteris d'atorgament. La previsió és que aquesta modificació estigui enllestida a principis de l'any vinent.

stats