Política 13/10/2016

Ld'A aplaudeix la decisió d'Alcobé i demana a Martí que accepti la seva dimissió

La formació critica la diferència de tracte que DA "dispensa als seus membres segons convingui"

ARA Andorra
1 min
Membres de Liberals d'Andorra en una imatge d'arxiu

Andorra la VellaLiberals d'Andorra, a través d'un comunicat, ha aplaudit la decisió del ministre Jordi Alcobé de posar el seu càrrec a disposició i ha demanat al cap de Govern que sigui responsable i que "l'acceptació de la dimissió sigui un fet consumat en les pròximes hores, en cas que no ho hagi estat ja de facto".

La formació ha criticat que Alcobé "hagi actuat amb retard i sense apuntar al detall dels casos que l'afecten", però valoren positivament el pas donat, que atribueixen a l'aflorament dels diferents documents "que demostren les pràctiques irregulars, poc ètiques i menys estètiques" tant de Meritxell Mateu com d'Alcobé. A més, consideren que aquests "escàndols", sumats a les explicacions "poc convincents" del ministre Xavier Espot i a les activitats pretèrites del ministre Jordi Cinca, "posen el Govern en una situació molt complicada i molt poc clara".

A més, Ld'A es mostra sorprès "per la diferència de tracte que DA, el grup parlamentari i el mateix Govern dispensen als seus membres segons convingui". En aquest sentit, posen de manifest que no s'hagin escoltat paraules en defensa d'Alcobé per part dels seus companys de projecte, quan "tothom recorda la defensa numantina, airada i desafiant que el cap de Govern va proferir en el 'cas Cinca'".

stats